Eerste jaar ‘Vrienden van SHE’ en nieuw logo

Oude logo

Ruim een jaar geleden startte dit promotieproject ‘Vrienden van Safe Haven Egypt’. Onzeker of het ergens toe zou leiden. Of het nut zou hebben. Enige vorm van succes.

In één jaar zijn er 45 profielen gepost. Elke week worden 5 verschillende adoptiekatten gepost in diverse katten Facebook-groepen over een periode van 5 weken. Er is ook een account op Instagram, Twitter en Mastodon.

De inschatting is dat dit project zorgde voor een 10-tal adopties. Aangezien sommige mensen de katten van SHE vinden via dit promotieproject maar rechtstreeks SHE contacteren is dat niet steeds duidelijk.

Deze website is wat uitgebreid en er zijn plannen om deze verder te verbeteren. Zie bijvoorbeeld de pagina Is dit geen oplichting? waar ook een Youtube-review van SHE te vinden is en de pagina Recensies van adoptanten.

Het aantal bezoekers van deze website is nog steeds zeer bescheiden. Maar de trafiek stijgt wel langzaam. En met de relevante zoektermen scoort deze website goed in de zoekresultaten.

Om het 2de werkingsjaar in te gaan is er nu een nieuw logo voor ‘Vrienden van Safe Haven Egypt’. Het oude was niet echt slecht maar een logo met een clipart-kat die boos kijkt was zeker niet ideaal.

We zijn heel blij met het nieuwe logo. Het nieuwe ontwerp is het werk van Tayyiba Cheema, een ontwerper op Fiverr.

In 2024 gaat we verder met het zoeken van een thuis voor de katten van Safe Haven Egypt!


Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN