Aubrey

Na het avontuur op de luchthaven terug naar Haven

Aubrey is nog heel jong – we schatten dat zij geboren is in juni 2023 – en heeft in haar leven al vreselijke dingen meegemaakt. Toch heeft ze het vertrouwen in mensen niet verloren.

Als kitten werd ze in Caïro van de straat gehaald toen ze in de vuilnisbak werd gegooid. In “Safe Haven Egypt (SHE)” werd Aubrey opgevangen en kreeg ze alle nodige onderzoeken en vaccinaties.

Vorig jaar mocht ze haar koffers pakken om naar de VS te vliegen en te wachten in een liefdevolle opvang op haar “furrrever home”.

Maar alles liep anders: op de luchthaven van Caïro vond een transportongeluk plaats waarbij een kat (onze blinde Angus) stierf en meerdere katten ontsnapten. ( zie (katten)ramp op de luchthaven: hulp verzocht )

Aubrey was ook een van hen!

Aubreys redder, Koky, bracht meerdere dagen door op de luchthaven; maar alleen het luchthavenpersoneel mocht het terrein betreden.

Door voedsel en dierenvallen op te zetten, konden de luchthavenmedewerkers de katten één voor één vangen en teruggeven.

Aubrey was de laatste kat van SHE die nog ontbrak. Daarna kon ook zij worden veiliggesteld en reed ze met Koky terug naar de ‘veilige haven’.

Gelukkig was ze ongedeerd! Bij SHE mocht ze eerst even bijkomen van de schrik. Nu hoeft ze niet meer via een opvang te gaan, maar wordt ze direct in haar voor-altijd-thuis geplaatst.

Wat heeft Audrey te bieden? – Aangezien nog erg jong is is zij een brok energie, zeer speels. Maar zij is ook een vriendelijke en affectionele poes.

Maar wacht! – De finale eigenschap waarmee Audrey u wil overtuigen; Audrey is een schootkat.

Nu wil ze heel graag haar eigen familie vinden waar ze de rest van haar nog jonge leven kan doorbrengen. Aangezien Aubrey gewend is aan dierlijk gezelschap, zou er minstens één andere kattenvriend in het huishouden aanwezig moeten zijn. Ze kan ook een soortgenoot meenemen. Aubrey kan naar Europa, Canada of de VS reizen.

Bij Safe Haven Egypt hecht men veel waarde aan de veiligheid van hun geredde katten. Daarom worden deze alleen in een appartement geplaatst. Ze zouden natuurlijk blij zijn met een genetwerkt balkon of een kattenvriendelijke tuin.

Als je geïnteresseerd bent in onze katten, vind je hier meer informatie over de adoptieprocedure.

Als u vragen heeft aarzel niet ons te contacteren.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN