Rocky

Het had een rustige, ontspannen avond moeten worden, eind oktober 2022. Koky’s man stelde voor dat ze uit eten zouden gaan, dat ze een pauze zou nemen na weer een drukke en stressvolle week van toezicht houden op de Haven, het redden van katten, het vinden van adoptanten voor katten, etc., etc.

Rocky is gevonden! – foto einde oktober 2022

Terugkerend naar hun auto na het diner, hoorde Koky een klein miauwtje en kon niet anders dan het volgen. Ze kwam een heel jong katje tegen dat wanhopig probeerde zijn moeder te vinden, zonder succes. Nadat ze had geprobeerd de moederpoes te vinden, nam Koky dit jongetje mee naar huis.

Het kleine dierbare kitten, Rocky genaamd, is uitgegroeid tot een lief en vriendelijke kat van 1 jaar oud. Als een van Koky’s pleegbaby’s heeft hij regelmatig contact met katten en kittens en kan hij goed met hen opschieten. Hij is ook dol op mensen en volgt Koky van kamer tot kamer. Zoals je zou verwachten voor een jongen van zijn leeftijd, is Rocky actief en houdt hij van spelen. We verwachten dat hij in de meeste huishoudens goed zal passen.

Rocky is zindelijk, gecastreerd, gechipt en heeft zijn vaccinaties gehad, inclusief rabiës.

Hij kan reizen naar de VS, Canada, Groot-Brittannië en Europa. Als hij dat doet, vliegt hij met zijn originele bloedtestcertificaat van het laboratorium voor rabiës en zijn vaccinatiedossier.
Rocky moet een binnenhuiskat zijn, of als hij naar buiten mag, in een volledig katveilige tuin (met de speciale omheining) of een kattenren. Hij heeft het grootste deel van zijn leven in alle veiligheid geleefd en we willen er zeker van zijn dat dit niveau van veiligheid gehandhaafd blijft. Hij zal niet begrijpen dat voertuigen een direct gevaar vormen.

Wij zijn van mening dat katten een gelukkig en voldaan leven kunnen leiden als binnenkitten, zolang ze de juiste mate van spelen, stimulatie, één-op-één tijd, enz. krijgen. We kunnen je advies en middelen geven om je huis “katvriendelijker” te maken als je niet direct de beschikking hebt over een kattenbak of een volledig katveilige buitenruimte.

Als je op zoek bent naar een jongere kat om een band mee op te bouwen en een liefdevol thuis te bieden, zou je Rocky dan willen overwegen?

Alle aanbiedingen voor adoptie zijn onderhevig aan een succesvolle homecheck (gedaan via video call) en een adoptiebijdrage. Zie Hoe verloopt de adoptieprocedure bij SHE?

Als je meer informatie wilt over onze adoptieprocedure – of als je klaar bent om deze jongen een thuis te geven, stuur dan gerust een bericht. We doen ons best binnen 24 uur contact met je op te nemen.

We weten ook uit ervaring dat hoe meer verhalen en berichten gedeeld worden, hoe groter de kans is dat de kat een thuis voor altijd vindt.

Mogen we uw hulp vragen om mensen te informeren over Rocky en onze organisatie? Er zijn reddingsorganisaties die niet willen adopteren bij mensen die in een appartement/flat wonen en/of aandringen op free-roaming; wij zijn juist het tegenovergestelde.

Help ons alsjeblieft een thuis te vinden voor deze jongen en de anderen waar we voor zorgen!

Knoppen om dit bericht te delen staan onder dit bericht.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN