Jonsey

Jonsey is bij Safe Haven Egypt aangekomen op 21 december 2023, na te zijn achtergelaten door iemand vlakbij de opvang.

Hij heeft een zachtaardige en speelse persoonlijkheid, en is een echte knuffelaar die graag op je schoot ligt. Jonsey kan goed overweg met andere katten en honden die gewend zijn aan katten.

Naar schatting is hij geboren in oktober 2023. Hij is nu ongeveer 8 maanden jong.

Alle katten bij Safe Haven Egypt, inclusief Jonsey, hebben hun basisvaccinaties ontvangen tegen algemene kattenziekten en rabiës. Ze zijn voorzien van een microchip, hebben een ontwormingskuur en een anti-vlooienbehandeling ondergaan. Alle katten zijn zindelijk en hebben een castratie of sterilisatie ondergaan.

Bij Safe Haven Egypt richten we ons op de veiligheid en het welzijn van onze katten. Daarom moeten onze katten binnenshuis gehouden worden en kunnen ze niet vrij rondlopen. Ze mogen wel in een catio of een zeer goed afgesloten tuin komen.

Bij adoptie reizen onze katten met een negatief rabiëslaboratoriumcertificaat, in een stevige kattenbox, en met alle documentatie van de kat. We vragen adoptiekandidaten om onze adoptieprocedure te lezen en bij vragen niet te aarzelen om contact met ons op te nemen.

Jonsey is klaar voor een liefdevol en veilig thuis. Ben jij klaar om deze lieve jongeman te ontmoeten?

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN