Alfie

Onze knappe jongen Alfie is nog steeds op zoek naar zijn eigen liefdevolle gezin!

In januari 2022 werd een moederkat met haar pasgeboren kittens naar Safe Haven Egypt (SHE) gebracht. Alle kittens hebben het overleefd, waaronder Alfie.

Terwijl moeder Tiggy en drie van haar baby’s al zijn geadopteerd, hebben Alfie en zijn zus Sassafras nog steeds een thuis nodig. We zouden ze graag samen plaatsen, maar ze kunnen ook afzonderlijk worden herplaatst.

Alfie is uitgegroeid tot een mooie rode kater en is nu 2 jaar oud. Hij is in het begin een beetje verlegen, maar heeft het potentieel om een echte knuffelkat te worden zodra hij zich heeft mogen settelen in zijn nieuwe gezin. In de Haven vindt hij het leuk om op het hoofd geaaid te worden door zijn verzorgers. Als ze hem niet genoeg aandacht geven, begint hij ze te volgen.

Zou je Alfie de zekerheid van een eigen huis willen geven waar hij de liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft?

Net als alle SHE-katten, is Alfie gecastreerd, behandeld tegen vlooien en wormen, gechipt en gevaccineerd. Hij kan naar Europa, Canada en de VS vliegen en reist natuurlijk met een negatief rabiëscertificaat en alle noodzakelijke documenten.

SHE zet zich in voor de veiligheid van hun geredde katten. Daarom moeten ze binnenshuis worden gehouden of idealiter toegang hebben tot een veilige buitenruimte, zoals een goed beveiligd balkon, een kattenren of een kattentuin.

Neem ook eens een kijkje bij onze adoptieprocedure. En aarzel niet ons te contacteren bij vragen.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN