Deedee

Deedee op straat in maart 2021

Deedee is geboren rond december 2020 en kwam in maart 2021 bij ons na een video waarin ze zich vreemd gedroeg. Dit leek te wijzen op een neurologisch probleem.

Het lukte om haar te redden van de straat en haar naar Haven te brengen. Zij was in eerste instantie erg bang,

Dankzij B12-vitamine injecties verbeterde haar toestand aanzienlijk.

Deedee is nu al drie jaar in de Haven en heeft geen bekende gezondheidsproblemen. Zij heeft wel de neiging om haar hoofd een beetje naar links te houden, maar dit hindert haar niet in haar dagelijkse leven.

Toen Deedee bij ons aankwam, was ze erg verlegen, maar nu laat ze zich aanraken door Koky, de beheerder van de Haven, en komt ze graag dichtbij. We verwachten dat het na de adoptie niet veel moeite zal kosten om Deedee te laten wennen aan haar nieuwe eigenaar en vertrouwen te winnen.

Let op; Deedee is geen kant-en-klare knuffelkat.

Zij kan goed opschieten met andere katten en honden en is kattenbakgetraind.

Net als alle katten van Safe Haven Egypt heeft Deedee haar basisvaccinaties tegen algemene kattenziekten en rabiës ontvangen, is ze voorzien van een microchip en heeft ze een ontwormings- en anti-vlooienbehandeling ondergaan. Ze is gesteriliseerd en moet als binnenkat gehouden worden, hoewel ze wel naar buiten kan in een catio of een zeer goed afgesloten tuin.

Bij adoptie wordt Deedee geleverd met een negatief rabies laboratoriumcertificaat, een stevige kattenbox en alle nodige documentatie.

Wij vragen een potentiële adoptant om onze adoptieprocedure te lezen. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

April 2024
Kat met persoonlijkheid. Zij is echt vriendelijk.
Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN