Ruskin

Ruskin is juist opgepikt van de straat. – 10 maart 2023

Maart 2023. Na een typische lange vermoeiende dag was Koky, de uitbaatster van Safe Haven Egypt, op weg van Haven naar huis. En komt zij een kat tegen die bijna onder haar wielen terecht komt.

Koky pikte de kat op die zich zonder problemen liet vangen. Na bericht over dit voorval in de Facebookgroep van SHE kreeg de kat de naam Ruskin en haar eerste sponsor.

We schatten dat Ruskin geboren is omstreeks einde december 2022, begin 2023.

Ruskin is een zeer vriendelijk meisje. Ze komt graag bij mensen zitten en loop er achter aan. Ze houd er niet van om opgepakt te worden.

Zij is gesteriliseerd. Heeft haar vaccinaties tegen algemene kattenziekten ontvangen en rabiës. Heeft ontwormingskuren en anti-vlooienbehandeling gehad. Weet hoe de kattenbak te gebruiken. En heeft ook een microchip.

Zoals u ziet is zij nu een knappe volwassen schildpadkat. En klaar om haar eigen thuis te vinden.

Kunt u het zich inbeelden dat Ruskin naast u in de zetel ligt? Zachtjes aan het ronken terwijl zij zich tegen u aan drukt? – Kijk snel bovenaan deze tekst! – Als er geen ‘Dit is een gereserveerde kat’ staat dan kan dit effectief gebeuren.

U heeft gelezen hoe Ruskin letterlijk van straat is geplukt. Dat mag nooit meer gebeuren. Zij moet bovenal een veilig thuis krijgen. Als binnenhuiskat of een poes met toegang tot een volledig afgesloten buitenruimte.

Weet dat Ruskin goed overeen komt met andere katten. Dus dat is langst haar kant geen bezwaar!

Kunt u Ruskin in uw thuis en in uw hart een plaats geven?

Bekijk dan onze adoptieprocedure. En alstublieft aarzel niet om ons te contacteren bij vragen. Of wanneer uw het gewoon weet en kandidaat wil zijn om Ruskin te adopteren.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN