Myla

Van onze Myla hebben we jammer genoeg zeer weinig informatie beschikbaar. Deze tekst zal aangepast worden wanneer meer beschikbaar zou komen.

Myla is een meisje van 5 maanden (geboren november 2023, schatting) dat erg speels is. Zij heeft één oog. Een operatie is voorzien om het niet-werkende oog te sluiten.

Dat zij slechts een enkel oog heeft is geen handicap voor een huiskat. Zelfs volledig blinde katten kunnen zich perfect beredderen.

Myla leeft samen met vele andere katten en ook een aantal honden. Zij zal dus geen probleem hebben met dergelijke huisgenoten.

Alle SHE-katten worden gevaccineerd tegen algemene kattenziekten en rabiës. Krijgen een anti-wormenkuur en anti-vlooien. Ze worden gechipt en leren de kattenbak te gebruiken.

Een essentieel onderdeel van een geschikt thuis voor een SHE-kat is dat het een veilig thuis is. Myla moet een binnenhuiskat zijn. Of buitenkomen in een zeer goed afgesloten tuin waar zij niet kan uit ontsnappen.

Denkt u dat Myla een veilig en liefdevol thuis geven in uw mogelijkheden ligt? – Bekijk dan onze adoptieprocedure. En aarzel niet ons te contacteren. We doen niets liever dan vertellen over onze katten en hoe het adoptieproces werk.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN