Jubilee

Jubilee is het voorlaatste katje

In januari 2023 bereikte het bericht van een nestje met vier katjes op straat in een pizzadoos. Naar schatting waren ze een maand jong.

Een vriend van Haven nam ze binnen om ze te verzorgen. Zo’n klein katjes hebben veel persoonlijke aandacht nodig. Van zodra er plaats was bij Haven werden ze opgenomen in Haven.

Eén van die vier kittens is deze jongen, Jubilee.

Hij is dus nu één jaar.

Jubilee is een vrij grote jongen en is een knuffelaar. Hij is heel vriendelijk.

Hij gaat graag op zijn rug liggen om geaaid te worden op zijn buik. We vermoeden dat hij meer langharig zal worden wanneer ouder.

Jubilee zou het goed doen in een gezin met katten, honden en kinderen. Hij heeft niet de gewoonte om op mensen te springen.

Zoals steeds met SHE-katten is Jubilee gecastreerd, gechipt, gevaccineerd tegen Rabiës en algemene kattenziekten. Heeft een ontwormingskuur gehad en anti vlooien. – Ook is Jubilee kattenbakgetraind.

Jubilee als ex-straatkat mag niet terug op straat met zijn vele gevaren komen. Daarom moet een adopteerder beloven dat Jubilee een binnenhuiskat moet zijn. Of eventueel enkel buiten kan komen in omstandigheden waar hij niet vrij gaan rondlopen in de omgeving.

Wie kan Jubilee een thuis geven? – Bekijk eens onze adoptieprocedure. En aarzel niet ons te contacteren.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN