Pablo

Dit is een bevestigde kat

Pablo op straat

Einde december 2023 kwam Pablo onder de aandacht van iemand die het lot van Pablo aantrok. Hij was toen er erg aan toe. Uitgehongerd en zwak. Zo zwak dat hij niet echt meer kon lopen.

Een bericht over Pablo op Facebook bereikte Haven en hij kon opgenomen worden.

Pablo herstelde goed door rust, veiligheid en voeding. Bloedonderzoek wees uit dat hij nierproblemen heeft.

Hij heeft aangepaste voeding en medicatie nodig. Pablo heeft ook Cerebellaire hypoplasie. Een ‘CH’ kat. Dit is een ontwikkelingsstoornis van een deel van de hersenen waardoor er controleproblemen optreden bij beweging.

Pablo was een straatkat aangezien hij op straat is aangetroffen. Zijn leeftijd is onzeker maar naar beste inschatting is hij een 10 jaar oud. Hij kan ook jonger zijn of ouder.

Er zijn geen straatkatten van 10 jaar. Pablo moet een huiskat geweest zijn die niet meer welkom was. Hem op straat zetten zou een doodsvonnis geweest moeten zijn geweest voor Pablo. Als het mirakel van opname in Haven niet gebeurde.

Pablo is aanzienlijk ouder dan de meeste SHE-katten. Maar heeft nog steeds heel wat jaren te gaan. Mits goede verzorging.

Haven geeft hem een goede start met de standaardbehandeling;

Hij heeft zijn vaccinaties ontvangen tegen algemene kattenziekten en rabiës. Ontwormingskuur en anti-vlooienbehandeling. Is gechipt en gecastreerd.

Wie kan verder kijken dan zijn leeftijd en zijn medische zorgen? Heeft een Pablo een kans bij u? Lees dan alstublieft onze adoptieprocedure.

En bij vragen aarzel niet ons te contacteren.

Februari 2024

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN