Nicky

Ons meisje Nicky haar verhaal begon op straat, zoals de meeste Haven-katten. Het leven van een straatkat is vol gevaren. In haar geval was het cruciale gevaar een aanrijding met een motorfiets.

Haar achterpoten waren gebroken en had ook een verlamming aan haar achterste oplopen.

Er was een vrouw die Nicky soms wat te eten gaf. Zij merkte de toestand op waarin Nicky zich bevond en contacteerde Haven om te vragen of zij konden helpen. – En dat kon.

Nicky heeft nu reeds maanden gehad terug op krachten kunnen komen. En herstellen. Zij heeft haar linkerachterpoot verloren. Haar verlamming is niet goed gekomen. Maar het kon erger.

Nicky is gelukkig mobiel. Zie onderstaande video. Zij kan haar rechterachterpoot gebruiken om recht te staan. Hierdoor kan Nicky de kattenbak gebruiken. Zij is dus zelfstandig.

Nicky heeft nu haar vaccinaties ontvangen. Dit tegen algemene kattenziekten en Rabiës. Heeft anti-vlooienbehandeling gehad en ontwormingskuur. En is ook gechipt en is gesteriliseerd.

Zij is dus nu een driepotig-meisje geworden die het van haar voorpoten moet hebben om zich te verplaatsen.

Sociaal is Nicky in eerste instantie wat verlegen. Maar na een tijdje als zij jou kent en weet dat je te vertrouwen bent is zij vriendelijk en kun je haar aanraken.

Zij is goed met andere katten en katvriendelijke honden.

Het lijkt evident maar we moeten het vermelden; Zij mag nooit meer in gevaar komen. Haar adopteerder moet haar een veilig thuis kunnen garanderen.

Als u wil onderzoeken of Nicky adopteren een optie is bekijk dan eens onze adoptieprocedure. En aarzel niet ons te contacteren.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN