Minnie

Minnie op straat

Einde november 2023; een bericht over een poes wiens kittens meegenomen zijn door kinderen en zit te jammeren. De dag erna een melding van twee kittens wiens mama is doodgereden en ook zitten te jammeren.

Alle drie worden opgenomen in Haven. Een van de twee kittens overleeft het. En ook de mamapoes. Zij krijgt van haar eerste sponsor de naam Minnie.

Minnie had een infectie aan haar linkeroog dat medicatie niet kon redden. Het is weggenomen en gesloten.

Voor haar operatie

We stellen u nu de mooie vriendelijke Minnie voor. Zij is zeer, zeer lief. Heel affectioneel. Zij zit graag in de tuin te genieten.

Naar schatting is zij geboren omstreeks zomer 2022. Dat maakt Minnie momenteel een 2 jaar jong.

Minnie is klaar om te vertrekken naar haar ‘voor altijd thuis’. Zij heeft haar basisvaccinaties ontvangen, inclusief Rabiës. Is gechipt en gesteriliseerd. Minnie heeft haar ontwormingskuur en anti vlooienbehandeling ontvangen. En vrees niet; ook met slechts één oog kan Minnie de kattenbak vinden.

Als voormalige straatkat hechten we groot belang aan veiligheid van onze katten. Daarom moet Minnie een binnenhuiskat zijn of enkel buitenkomen in een afgesloten veilige tuin.

Ziet u Minnie in uw gezin passen? Lees dan de adoptieprocedure. En aarzel niet ons te contacteren met al uw vragen.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN