Karamello

Mijn naam is Karamello.

Toen ik 1 maand oud was werd mijn moeder vergiftigd. Ik was naast haar en probeerde wat melk te krijgen. Ik wist niet dat ze was overleden en dat er geen melk meer was en dat ik niet meer veilig was.

Een jonge dame zag me en nam me mee naar huis, ze zorgde voor me en hield veel van me. Ik had het gevoel dat ik weer een moeder had. Ze bracht me heerlijk eten en ze gaf me veel knuffels.

Ik was zo blij met haar, maar het leven was weer niet eerlijk met me. Mijn vriendin was klaar met haar middelbare school en moest naar de universiteit toen ze het huis verliet.

Haar familie nam me mee en liet me alleen achter op het dak om te lijden onder de kou en eenzaamheid. Ze gaven me niet om me en gaven me ook geen eten.

Mijn vriendin kwam terug van de universiteit en vond me op het dak en haar familie vertelde haar dat ik niet meer welkom was thuis. Dus ze plaatste me op Facebook om te proberen een veilige plek voor me te vinden. Uiteindelijk vond ze een veilige plek voor me waar ik nu woon in de Haven.

Ik ben in mei bij ze gekomen. Ze houden hier allemaal van me en gaven me een nieuwe naam Karamello om een nieuw leven te hebben. Nu ben ik op zoek naar een liefdevol thuis voor altijd. Ik zou graag een thuis hebben waar het rustiger is, met veel minder katten dan in Haven.

Ik heb graag aandacht van mensen en zit graag op mensen hun schoot. Maar er zijn grenzen; ik ga niet in mensen hun hals kruipen zoals sommige katten hier in Haven graag doen.

Ik ben ongeveer anderhalf jaar oud, gevaccineerd, gechipt en gecastreerd. Ik ga op de kattenbak. Ik beloof dat ik zal komen kijken als mijn mens op de wc zit. Ik luisterde goed naar het advies van de andere katten in Haven en weet wat mijn plichten zijn als huiskat.

Ik kan naar de VS, het VK, Canada en Europa vliegen. Is er een adoptant voor mij?

Ik heb genoeg geleden in mijn leven en ik wil een gezin dat mij als een familielid beschouwt en ik zal de rest van mijn leven bij hen wonen.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN