Ernie

Mijn naam is Ernie. Ik ben 8 maanden oud nu, ben geboren omstreeks nieuwjaar 2024.

Afgelopen februari liep ik tussen gebouwen op straat op zoek naar eten in vuilnisbakken toen ik een gebouw vond. Daar vlakbij lag wat droog voedsel.

Ik ging daar naartoe, at en sliep diep. De volgende dag zag ik katten dit gebouw binnengaan en naar de eerste verdieping gaan, waar eten naast een appartement stond. Ik deed hetzelfde als zij.

Nadat ik met de andere katten had gesproken, begreep ik dat ze me vertelden dat er een lieve dame was, genaamd Koky. Zij voedt de katten, dus besloot ik naast dit gebouw te gaan wonen.

Elke dag ga ik naar het appartement van Koky en eet ik daar. Later zag zij mij en begon ze me aan te raken en voor me te zorgen. Dat was de eerste keer in mijn leven dat iemand voor me zorgde.

Sindsdien zijn we vrienden geworden en elke keer dat ze de deur opent, speelde we samen. Ik zag dat ze ook andere katten heeft. Ik besloot dat ik me ook bij hen wilde voegen.

De volgende dag opende Koky de deur en sprong ik haar appartement binnen. Ik besloot dat ik daar zou wonen en zij vertelde me dat het goed was, maar dat ik na een paar dagen naar het asiel moest gaan. Ik wist niet wat een asiel was, maar ik wist dat Koky me niet naar een slechte plek zou brengen.

Ik kwam bij het asiel en maakte hier veel vriendschappen. Nu ben ik op zoek naar een liefdevol thuis voor altijd.

Ik ben gevaccineerd, gechipt en gecastreerd. Ik zoek een fijn huis en een fijne familie die voor altijd van me zal houden, en ik zal ook voor altijd van hen houden.

Ik ben een goede jongen vertelde Koky mij. Vriendelijk met andere katten, honden en kinderen. Ik ben niet super actief, maar ik speel wel graag.

Maar maak je geen zorgen, ik zal niet op je springen om op je schouders te klimmen. Ik lig graag in een schoot en vind het niet erg om opgepakt te worden.

Wie kan mij een veilig thuis geven? – Adoptieprocedure

en_GBEN