Saffron

Saffron is een twee jaar oude schildpadkat met amberkleurige ogen en is op zoek naar haar forever human!

Zij is een van de twee katten die door de buurvrouw van Safe Haven Egypt (SHE) werden achtergelaten toen ze naar een nieuw appartement verhuisde.

Gelukkig vond Koky de katten op tijd en bracht ze naar de Haven. Saffron en Dougal zijn typische binnenkatten; ze zijn vriendelijk, aanhankelijk en genieten van menselijk gezelschap.

Vooral Saffron is nog aanhaliger dan haar maatje Dougal – ze is een echte schootkat! De twee kunnen het goed vinden met de andere katten in de Haven en zelfs met de inwonende hond, Hope.

Als u Saffron wilt adopteren en er zijn geen andere katten in uw huishouden, vraag dan of knappe Dougal nog beschikbaar is. Saffron en Dougal zijn samen opgegroeid, waardoor ze ideaal zijn voor een dubbele adoptie. Saffron kan echter ook individueel geadopteerd worden, aangezien zij noch Dougal afhankelijk zijn van elkaar.

Saffron is een binnenkat en moet dat ook blijven. Ze heeft genoten van de veiligheid van de Haven en heeft geen behoefte om naar buiten te gaan. Dit betekent natuurlijk niet dat ze niet naar buiten mag op een goed beveiligd balkon of in een katveilige tuin.

Alle SHE katten zijn gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en behandeld tegen vlooien en wormen. Ze kunnen naar Europa, Canada of de Verenigde Staten vliegen, vergezeld van hun vaccinatiegegevens en gecertificeerde rabiës certificaat.

Als je geïnteresseerd bent in het adopteren van Saffron of een van onze andere katten, kun je hier meer informatie vinden over de adoptieprocedure.

Neem gerust contact op met ons als je vragen hebt.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN