Julie

Julie is één van de blinde katten van Haven. Ze is 2 jaar oud en heeft een zachtaardig karakter.

Julie is goed met andere katten en hondvriendelijke honden, wat haar een geweldig gezelschapsdier maakt. Hoewel ze wat verlegen kan zijn als ze je nog niet kent, ontpopt ze zich snel tot een vriendelijke en aanhankelijke kat.

Ze heeft wat tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen, maar als ze eenmaal op haar gemak is, toont ze haar liefdevolle karakter.

Een kat kan zich zeer goed aanpassen aan blindheid. Julie is dan ook zeer zelfstandig. Maar een adopteerder mag niet vergeten dat zij blind is en daar rekening mee houden.

Ze heeft een oogoperatie ondergaan waarbij haar ogen zijn verwijderd en gesloten. Ondanks deze uitdaging, past Julie zich goed aan en kan ze haar omgeving goed navigeren.

Net als alle katten van Safe Haven Egypt, heeft Julie haar basisvaccinaties tegen algemene kattenziekten en rabiës ontvangen. Ze heeft een microchip, is ontwormd en heeft een anti-vlooien behandeling ondergaan. Julie is kattenbak getraind en is gesteriliseerd.

Safe Haven Egypt zorgt ervoor dat alle katten in veilige binnenomgevingen blijven en dat ze niet vrij kunnen rondlopen. Julie kan wel naar buiten in een catio of een zeer goed afgesloten tuin.

Bij adoptie reist Julie met een negatief rabiës laboratorium certificaat, een stevige kattenbox en alle documentatie van de kat.

We nodigen potentiële adopteerders uit om onze adoptieprocedure te lezen. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Julie is een bijzondere kat die een liefdevol en geduldig huis verdient. Met de juiste zorg en aandacht zal ze zeker een verrijking zijn voor haar nieuwe thuis.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN