Freya

Freya is een prachtige volwassen Egyptische Mau die in mei 2021 is geboren, wat haar nu twee en een half jaar jong maakt. Ze arriveerde vermoedelijk bij Safe Haven Egypt samen met haar moeder, die waarschijnlijk blind en zwanger was.

Freya heeft haar basisvaccinaties tegen algemene kattenziekten en rabiës ontvangen. Ze is ook voorzien van een microchip, heeft een ontwormingskuur ondergaan en is behandeld tegen vlooien. Daarnaast is ze zindelijk en is ze gesteriliseerd.

Freya heeft een veilige omgeving genoten bij Safe Haven Egypt, en het is van belang dat haar toekomstige thuis ook veilig is. Ze moet een binnenkat zijn en mag niet vrij rondlopen. Een catio of een zeer goed afgesloten tuin zou wel geschikt zijn voor haar.

Freya wordt omschreven als een zeer slimme en vriendelijke kat. Ze kan goed overweg met andere katten en katvriendelijke honden, en zou ook een goede aanvulling zijn voor een gezin met kinderen.

Freya zal reizen met een negatief rabiës laboratorium certificaat, een stevige kattenbox en alle documentatie die betrekking heeft op haar.

Potentiële adopteerders worden gevraagd om de adoptieprocedure van Safe Haven Egypt te lezen. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Freya is klaar om haar voor altijd thuis te vinden. Bent u misschien haar nieuwe familie?

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN