Cupcake

Dit is een bevestigde kat

Juni 2023

Cupcake is een prachtige Egyptische Mau en ex-straatkat die in juni 2023 door Safe Haven Egypt werd gered. Ze was toen erg schuw, maar heeft zich ontwikkeld tot een zeer vriendelijke en sociale kat.

Veiligheid en gezondheid zijn prioriteiten bij Safe Haven Egypt. Daarom heeft Cupcake haar basisvaccinaties tegen algemene kattenziekten en rabiës ontvangen. Ze heeft ook een microchip, een ontwormingskuur ondergaan en is behandeld tegen vlooien.

Cupcake is kattenbak getraind. Ze is ook gesteriliseerd, een preventieve maatregel om ongewenste kittens te voorkomen.

In Safe Haven Egypt geloven we dat onze katten de beste zorg verdienen, dus we vragen dat onze katten als binnenhuiskatten worden gehouden. Cupcake zou wel buiten kunnen komen in een catio of een zeer goed afgesloten tuin.

Aangezien zij een kitten was in juni 2023 is zij nu bijna 1 jaar jong.

Cupcake heeft bewezen dat ze goed overweg kan met andere katten en katvriendelijke honden, wat haar een geweldige aanvulling op een huishouden met andere huisdieren maakt.

Ze houdt ervan om opgepakt en geknuffeld te worden, hoewel ze niet per se een schouderkat is. Ze heeft de neiging om je achterna te lopen.

Bij adoptie komt Cupcake met een negatief rabiës laboratoriumcertificaat, een stevige kattenbox en alle nodige documentatie. We vragen potentiële adopteerders om onze adoptieprocedure te lezen. Als er vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Cupcake wacht op een liefdevol en zorgzaam thuis. Ben jij de juiste persoon om haar die te geven?

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN