Sassafras

Onze knuffelige schildpadkat Sassafras zoekt weer een huis!

Sassafras werd opgenomen in Haven met haar moeder en vier broertjes en zusjes toen ze nog maar één dag oud was. Gelukkig hebben alle baby’s het overleefd!

De moederpoes werd door onze sponsors Tiggy genoemd en is al geadopteerd, net als twee van haar kittens.

Ook Sassafras had al een nieuw gezin gevonden; helaas werd haar adoptie onlangs geannuleerd.

Naast Sassafras is haar knappe broertje Alfie nog steeds op zoek naar zijn voor-altijd-thuis. We zouden ze natuurlijk graag samen plaatsen, maar dat is geen must.

Sassafras is nu 2 jaar oud en geniet van elke knuffel die ze bij de Haven kan krijgen. Hoewel ze het daar goed doet en socialiseert met de andere pluizenbolletjes, is ze wanhopig op zoek naar aandacht en liefde, die alleen haar eigen familie haar kan geven.

Zou je Sassafras’ wens willen vervullen?

Zoals alle SHE-katten, is Sassafras gesteriliseerd, ontvlooid, ontwormd, gechipt en gevaccineerd.

Ze kan naar Europa, Canada en de VS vliegen en reist natuurlijk met een negatief hondsdolheidcertificaat en alle noodzakelijke documenten.

SHE hecht veel waarde aan de veiligheid van haar geredde katten. Daarom zullen ze niet vrij mogen rondlopen in hun nieuwe huis. Natuurlijk zouden ze blij zijn met een goed beveiligd balkon of een katveilige tuin.

Als je geïnteresseerd bent in onze katten, kun je hier meer informatie vinden over de procedure.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN