Kris Kringle

Dit is een geadopteerde kat

Deze jongeman heeft al twee keer zijn thuis verloren.

De knappe langhaar werd voor het eerst opgenomen in Safe Haven Egypt (SHE) in november van het vorige jaar, nadat hij aan de poort van de Haven was achtergelaten. Zonder twijfel was hij een huiskat en werd hij verzorgd voordat zijn familie besloot dat ze hem niet meer wilden.

Deze jongeman had geluk bij een ongeluk door opgenomen te worden in de Haven. Hij werd gesponsord door supporters en kreeg vanwege het kerstseizoen de naam Kris Kringle. Hij is gecastreerd, gechipt en volledig ingeënt.

Eind december vond SHE ter plaatse in Caïro een nieuw thuis voor Kris Kringle. Helaas was ook dit keer zijn geluk niet van lange duur, want zijn eigenares ontwikkelde een allergie en gaf hem in januari van dit jaar terug aan de Haven.

Dus Kris Kringle is weer op zoek naar een nieuw thuis en een nieuwe familie! Hopelijk vindt hij deze keer zijn voor-altijd-thuis!

Hij is ongeveer 3 jaar oud en kan goed overweg met andere katten. Kris Kringle is een knuffelkat. Hij is vriendelijk, gemakkelijk in de omgang.

Hij is ook een kalme kat. Wat maakt dat hij ook geschikt is voor oudere mensen.

Wie kan Kris Kringle zijn verdiende “furrrever home” geven?

Hij kan naar België of Nederland vliegen. Natuurlijk reist hij met een negatieve rabiësverklaring en alle benodigde documenten.

Kris Kringle mag onder geen beding loslopen, zelfs niet in een rustige woonwijk. We willen dat hij een lang, gelukkig en veilig leven voor zich heeft.

Hij moet als binnenkat gehouden worden, maar een catio is prima of naar buiten gaan in een volledig katveilige tuin (met speciaal hekwerk) zou welkom zijn. Sommige van onze adoptanten die geen katveilige buitenruimte hebben, hebben hun katten met succes leren uitlaten met een kattenharnas, dus ook dat is een mogelijkheid.

Als je geïnteresseerd bent in onze katten, vind je hier meer informatie over de procedure.

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen of een adoptie-kandidatuur.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN