Kim

Dit is een bevestigde kat

Kim op straat.
Het bericht dat haar onder de aandacht bracht

Een video van een schijnbaar verlamde kat deed de ronde op Facebook tussen de mensen bezig met het redden van katten in Caïro.

Deze jonge poes kon haar weg vinden naar Haven en kreeg de naam Kim.

Dankzij de goede zorgen ontvangen herstelde Kim volledig. Zij heeft geen problemen meer om te stappen en heeft geen medische problemen.

Kim is nu naar schatting 10 maanden oud. Zij is zeer vriendelijk en affectioneel.

Zoals alle SHE-katten heeft Kim haar vaccinaties ontvangen tegen algemene kattenziekten en rabiës. Anti-wormenbehandeling, anti-vlooien.

Zij is geschipt en gesteriliseerd. Kim begrijpt het concept van de ‘kattenbak’ en past deze toe.

Als resident van Haven woont Kim samen met vele andere katten. En er zijn daar ook aantal katvriendelijke honden. Zij kan dus in haar adoptiegezin gehouden worden met andere katten en ook honden. Kim kan ook goed overweg met kinderen.

Als ex-straat is het onze grootste wens dat dit zo blijft. Kim moet een binnenhuiskat zijn. Er zijn geen veilige, rustige straten. Ook in ‘rustige woonwijken’ worden katten doodgereden.

Het is ook een optie een buitenruimte zo te beveiligen dat een kat niet kan ontsnappen. Dat is niet eenvoudig maar het kan. Of een kattenren, een ‘catio’, bouwen.

Wie wil deze prachtige halflangharige lapjeskat een thuis geven?

Bent u dat? – Bekijk dan onze adoptieprocedure. En aarzel niet ons te contacteren.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN