Teddy

Dit is een geadopteerde kat

Teddy is een 2-jarige vrouwelijke kat die gevonden is in een afgelegen locatie in Caïro. Ze werd opmerkt en opgepikt door Koky, de uitbaatster van Safe Haven Egypt. Ze was een 10 dagen eerder op straat was gedumpt, wist een lokale fruitverkoper te vertellen. Hij had de kat uit medelijden eten gegeven.

Teddy heeft een vriendelijk karakter en blijkt graag gezelschap te houden, hoewel ze niet de neiging heeft om op mensen te springen. Ze komt liever naast je zitten.

Zoals alle katten bij Safe Haven Egypt, is Teddy volledig gevaccineerd tegen algemene kattenziekten en rabiës. Ze heeft een microchip, is ontwormd, heeft een anti-vlooienbehandeling ondergaan, en is gesteriliseerd. Ze is ook kattenbak getraind.

Het is belangrijk om te weten dat alle katten van Safe Haven Egypt binnenshuis moeten blijven voor hun veiligheid. Ze mogen niet vrij rondlopen, hoewel ze wel buiten kunnen komen in een catio of een zeer goed afgesloten tuin.

Teddy is goed met andere katten en katvriendelijke honden.

Bij adoptie reist Teddy met een negatief rabiës laboratoriumcertificaat, een stevige kattenbox en al haar documentatie.

Teddy heeft al veel meegemaakt in haar jonge leven, maar haar vriendelijke en rustige karakter blijft onaangetast. Ze wacht geduldig op een liefdevol thuis waar ze kan genieten van het gezelschap van haar mensen. Overweeg je Teddy een plekje in je huis en hart te geven?

Ja? Misschien? – Bekijk onze adoptieprocedure . En aarzel niet ons te contacteren met eventuele vragen.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN