Pere Noel

Dit is een bevestigde kat

Enkele dagen voor Kerstmis werd er een kat gevonden en naar Haven
gebracht. Hij was een huiskat die door zijn vorige eigenaren op straat was gezet.

De kat kreeg de naam Pere Noel. Volgens schattingen is hij
een 2 à 3 jaar oud.

Ondanks zijn verleden is Pere Noel een zeer vriendelijke kat die graag knuffelt.

Hij is een kat van Safe Haven Egypt, wat betekent dat hij alle noodzakelijke vaccinaties heeft gekregen, waaronder die tegen algemene kattenziekten en rabiës. Pere Noel is ook gechipt, ontwormd en behandeld tegen vlooien. Hij is zindelijk en gecastreerd.

In Safe Haven Egypt hebben we de veiligheid van onze katten hoog in het vaandel staan. Daarom vragen we dat Pere Noel binnenshuis blijft, tenzij hij toegang heeft tot een catio of een zeer goed afgesloten tuin.

Bij adoptie zal Pere Noel reizen met een negatief rabiës laboratoriumcertificaat, een stevige kattenbox en alle bijbehorende documentatie.

Pere Noel is een geweldige kat die een liefdevol thuis verdient. Overweeg alstublieft om hem te adopteren en hem de zorg en aandacht te geven die hij nodig heeft.

We vragen potentiële adoptanten om onze adoptieprocedure door te nemen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN