Orlaith

Dit is een geadopteerde kat

Orlaith in juli 2021

Bij Safe Haven Egypt komen niet enkel verzoeken binnen van mensen die een kat willen adopteren. Maar ook van mensen die een kat willen plaatsen in Haven.

Dat kunnen hun eigen huiskat(ten) zijn waar men om welke reden dan ook niet meer kan voor zorgen.

Of mensen die een straatkat in nood in huis hebben genomen en nu een oplossing zoeken.

Zo bracht Koky, de uitbaatster van Haven, op 5 juli 2021 twee kleine kittens naar Haven. Koky was die gaan ophalen bij een vrouw die deze recent op straat had gevonden en een poos (goed) had verzorgd.

De zussen kregen de namen Orlaith en Aoife. Volgens de eerste sponsor & naamgever van Orlaith betekend de naam ‘Gouden Prinses’.

Dit profiel gaat over Orlaith maar weet dat haar zus Aoife ook nog wacht in Haven op adoptie. Een dubbeladoptie is dus mogelijk.

Orlaith heeft feitelijk haar hele leven doorgebracht in Haven. Zij moet nu een 2,5 jaar zijn ongeveer. – Voor haar zoeken we nu een goed thuis.

Orlaith is een vriendelijke poes. Zeer affectioneel. Zij is niet het soort kat die in je nek gaat springen. Maar wel een kat die achter je aan gaat lopen en gaat vragen om aangeraakt te worden. En ook naast je zal komen zitten.

December 2023

Onze dame is goed met andere katten en met katvriendelijke honden en kinderen. Zij heeft al haar vaccinaties gehad tegen de algemene kattenziekten. Is ontwormd en ontvlooid. – Heeft een microchip zodat haar nieuwe baasje haar direct kan registeren. Orlaith is kattenbak getraind. Gesteriliseerd. – Zij is gewoon een perfecte adoptiekat.

Als er een kandidaat-adopteerder is voor Orlaith zal het niet aan haar liggen waarop we moeten wachten. – Zij is klaar om te vertrekken.

Bij vertrek zal zij komen met een negatief rabiës laboratoriumcertificaat. En haar vaccinatieboekje.

Haar hele jonge leven heeft Orlaith doorgebracht in Haven ( zie sfeerbeelden Haven) in alle veiligheid. – Adoptie mag geen achteruitgang zijn op dat vlak. Zij moet een binnenhuiskat zijn of enkel buiten kunnen komen in veilige omstandigheden. Zij mag geen kat zijn die de woonwijk vrij mag verkennen. Ook op rustige straten worden katten doodgereden.

Wie wil zijn of haar leven verrijken met een echte onvervalste “SHE-cat ®” ? Of misschien zelfs twee ? (zus Aoife?)

Als u dit in overweging neemt bekijk dan eens onze adoptieprocedure. – Bij verdere vragen of voor kandidaatstelling aarzel niet om ons te contacteren. – We helpen u graag verder.

Pas een huistijger niet in jouw leven nu? Misschien kent u wel iemand die de perfecte adopteerder zou zijn voor Orlaith? – Delen van dit profiel is lief!

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN