Autumn

Dit is een geadopteerde kat

september 2022

Een courante instroomroute van katten in Haven is dat wanneer Koky, de uitbaatster van Haven, onderweg is zij op een brug of in een tunnel een kat opmerkt die in een bijzonder gevaarlijke situatie verkeerd.

Koky heeft dan de neiging om die kat te willen gaan vangen en mee te brengen naar Haven. Zo was Koky onderweg naar huis einde september 2022. Zij zag een kat wandelen op een drukke brug.

Autumn in december 2023

Koky stopte en wandelde naar de kat toe en riep de kat aan. Koky vreesde dat ze misschien ging weglopen. Maar neen. Plots klampte de kat zich vast aan Koky en legde zichzelf in haar nek en gaf ‘kusjes’.

Onze Egyptische schone zit dus nu ruim een jaar in Haven. Lang genoeg om te zien of we voor haar een plaatsje kunnen vinden bij katvriendelijke mensen.

We schatten Autumn op een 1,5 jaar oud. Haar ‘autumn’ is dus nog ver weg.

Autumn is een zeer vriendelijk meisje, zij houdt van knuffelen. Zij loopt achter mensen aan om aandacht te vragen. Zij is goed met katten en katvriendelijke honden.

Na een jaar rust in Haven mag Autumn nu aan haar reis beginnen naar haar adopteerder. – Wie gaat dat worden?

Wie het ook is het zal iemand moeten zijn dat Autumn een veilig thuis kan aanbieden. Zij moet een binnenhuiskat zijn of toegang hebben tot een volledig afgesloten buitenruimte. Vrij rondlopen op straat mag niet in het leven van Autumn voorkomen.

Die gelukkige die Autumn in zijn of haar leven mag opnemen krijgt een gevaccineerde en gesteriliseerde Egyptische Mau. Zij is kattenbak getraind. Is gechipt. Heeft ontwormingskuren ondergaan en ontvlooit .

Wie denkt deze schone in huis te nemen adviseren we om onze adoptieprocedure te lezen.

Hebt u vragen of wil u de stap zetten om Autumn te adopteren? – Contacteer ons dan. – We nemen zo snel mogelijk met u contact op.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN