Seigen

Dit is een geadopteerde kat

Safe Haven Egypt heeft een gemeenschap van over de hele wereld. En dat zie je dan ook in de namen die de sponsors geven aan hun sponsorkat.

Seigen. – Volgens de sponsor was dat een bekende blinde krijgsman. En volgens Wikipedia ook. Een Japanse krijgsman zelfs uit de 16de eeuw.

Onze Seigen heeft buiten zijn blindheid niet veel overeenkomsten met de historische Seigen.

Onze Seigen is namelijk een heel, heel lieve kat. Zeer affectioneel. Ook een schootkat. – Toen een kandidaat-adopteerder vroeg om een paar zeer lieve katten was Seigen een van de katten die Koky, de uitbaatster van Safe Haven Egypt, voorstelde.

Seigen is een ex-straatkat. Een particulier redde hem waar hij geruime tijd heeft verbleven. Sinds mei 2023 woont hij in Haven. Hij was toen reeds volwassen. We vermoeden dat hij nu ongeveer 2 jaar is.

Zoals alle flinke jongens gaat een blinde Seigen op de kattenbak. Het feit dat hij blind is moet een mogelijke adopteerder echt niet ongerust maken. Blinde katten weten perfect hun weg te vinden, na wat oefenen. Dat is echt, maar dan ook echt, geen probleem.

Seigen is klaar om te vertrekken. Hij heeft zijn vaccinaties gehad. Is gechipt, gecastreerd. Zijn ogen zijn operatief verwijderd en de oogholten zijn gesloten.

Hij zal reizen met een negatief Rabiës certificaat en alle zijn papieren. Er is zelfs een zeer stevige kattenbox inbegrepen in de adoptiebijdrage.

Ja, die is er wel. – Er is £195 te betalen, heden een €224. – Zie onze adoptieprocedure voor meer hierover.

Onze jongen heeft veiligheid gevonden in Haven. Dat moet zo blijven in zijn toekomstig adoptiegezin. Hij moet een binnenkat zijn. Of mag enkel buiten gelaten worden in een zeer, zeer degelijk en professioneel afgesloten tuin. Een catio kan ook een idee zijn.

Sommige mensen gaan met hun kat wandelen in een harnas. Wat het ook is; we willen niet onze Seigen terug op straat terecht zou kunnen komen. – U denkt; ‘Wie gaat er nu een blinde kat op straat loslaten?’. – Dit is al voorgekomen.

Wie kan onze Seigen een goed liefdevol thuis bieden, tot wederzijds voordeel? – Als dat bent aarzel dan niet ons te contacteren. -Een lieve blinde SHE-kat; beter is er niet.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN