Jonsey

februari 2023, op straat, gebroken

In februari 2023 gebeurde iets wat vaak voorkomt; een kat is aangereden door een voertuig. – De kat was zwaar gewond.

Minstens een gebroken kaak en een vreselijk oogletsel. De foto bij deze tekst komt uit een video. Wees blij dat u de video niet ziet.

Deze kat is Jonsey geworden en zij heeft haar weg gevonden naar Haven. En zo ook een weg naar het leven.

Zoals u ziet op foto’s is dankzij de goede medische zorgen zij er goed doorgekomen. De ‘prijs’ die Jonsey heeft moeten betalen was een oog.

Jonsey is niet enkel een mooie kat maar ook een heel vriendelijke kat. Zij doet het goed met andere katten en ook honden. Zij heeft zelfs ervaring met kippen.

Zij heeft haar vaccinaties ontvangen voor de gebruikelijke kattenziekten en Rabiës. Ontvlooiïngsbehandeling en anti-wormbehandeling.

Joney heeft een microchip en is gesteriliseerd. En zij heeft geen gebruiksaanwijzing nodig voor de kattenbak.

Zij is klaar om te vertrekken naar een nieuw thuis. Aangezien zij nu ongeveer 3 jaar is maakt dat het nu wel tijd is daarvoor.

Tijdens haar verblijf in Haven heeft Jonsey in de veilige omgeving van Haven kunnen herstellen van haar verleden. Daarom moet haar nieuw thuis absoluut ook veilig zijn. Buitenkomen kan enkel in een tuin waaruit zij niet kan ontsnappen. Of een catio.

Wanneer zij naar haar adopteerder zal reizen zal dat zijn met het wettelijke vereiste negatief Rabiës certificaat en haar vaccinactieboekje.

Kunt u Joney een veilig en liefdevol thuis schenken? – Denk u ‘ja, misschien ..?’

Bekijk dan eens onze adoptieprocedure. – Als u denkt dat hier potentieel is – of u gewoon vragen hebt – alstublieft vraag het.

Als Jonsey niet de kat voor u is dan misschien wel voor iemand in uw cirkel. Deelopties zijn onderaan dit bericht. – Delen is lief.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN