Sunshine

Dit is een gereserveerde kat

Sunshine is nogmaals het bewijs dat Safe Haven Egypt werkelijk alle soorten van katten heeft. – ‘Alle katten zijn mooi’ – maar Sunshine is toch wel in een klasse apart.

De route van Sunshine is beetje anders dan de meeste Haven-katten. Zij is natuurlijk een ‘rescue’ maar niet door Haven. Ze is opgevangen geweest in een gezin daar haar tijdelijk opving. Of dat was toch te bedoeling.

Ze waren van plan haar te adopteren en mee te nemen naar huis, naar de Verenigde Staten. – Geweldig! … toch? – Neen, anders zou SHE haar niet nu niet promoten. Dat plan om haar mee te nemen naar de VS is niet doorgegaan.

Maar gelukkig voor Sunshine gebeurde het 2de beste dat haar kon overkomen; zij kreeg een plaatsje in Haven.

Haven is natuurlijk een tussenstation. Op de weg naar haar ‘final destination’ (zonder de horror van de films).

Ondertussen is Sunshine ongeveer 3 jaar oud waarvan zij 2 jaar in opvang heeft doorgebracht. Zij heeft meer te bieden dan haar uiterlijk.

Sunshine is een zeer vriendelijke dame. Zeer affectioneel. Een recente bezoeker aan Haven omschreef Sunshine ook als zeer vriendelijk maar bescheiden. Zij zal niet aandacht zoeken of proberen in je armen te springen. Maar wanneer je haar opzoekt en aandacht geeft zal zijn die met veel dank aanvaarden en willen knuffelen.

Zij kan goed overweg met andere katten en ook kattenvriendelijke honden. Bij Haven lopen ook konijnen, kippen en een eend rond.

Sunshine heeft ook ervaring met kinderen.

Medisch kan Sunshine alles afvinken; zij is gesteriliseerd, heeft haar vaccinaties gehad tegen algemene kattenziekten en rabiës. Ontworming en vlooienbehandeling is gedaan. Zij heeft een microchip. En deze dame weet hoe het katten-toilet werkt.

Zij is klaar om te reizen!

Wanneer die dag komt zal zij vertrekken met alle nodige documenten.

Sunshine heeft de laatste twee jaar in veiligheid kunnen doorbrengen. Het is een absolute vereiste dat dit zo kan blijven. Daarom moet zij of een binnenkat zijn. Of enkel in een goed afgesloten buitenruimte buitenkomen. Sommige mensen bouwen een kattenren. Er zijn zelfs mensen die met hun kat in een gareel op wandel gaan.

Wie wil en kan deze prachtige dame een thuis aanbieden? Lijkt dit iets? Bekijk eens onze adoptieprocedure.

Bij vragen aarzel niet ons te contacteren.

oktober 2023
oktober 2023
oktober 2023
Februari 2024
oktober 2023
Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN