Mitzi Rose

Dit is een geadopteerde kat

Er ‘mooi uitzien’ is geen garantie om niet niet gedumpt te worden op straat. Haven kreeg een tip van een prachtige huiskat, een Perzische kat, die op straat was achtergelaten. Voor elke kat is dat een moeilijk leven. Zo’n mooie kat zou niet lang mooi blijven.

Februari 2023

De vondeling kreeg een plek in Haven. En bleek zwanger te zijn. Geen enkel van de kittens van Mitzi Rose overleefde.

Ondertussen verblijft Mitzi Rose reeds 9 maanden bij ons. We schatten haar in als ongeveer 3-jaar oud. Zij is gechipt, heeft al haar vaccinaties gehad, waaronder rabiës. Heeft een sterilisatie ondergaan.

Ontworming, ontvlooiing … .en zij gaat natuurlijk op de kattenbank zoals alle katten.

Mitzi Rose mag dan wel een prachtige Perzische kat zijn zij heeft meer te bedienen dan haar uiterlijk.

Zij is een vriendelijke en aanhankelijke kat die het heel goed zou doen met (brave) kinderen.

Mitizi Rose is klaar voor de volgende stap. Deze knappe meid is klaar om te vertrekken naar haar gouden mand.

Weet dat alle Safe Haven Egypt moeten leven als binnenhuiskat. Of een veilige volledige tuin moeten hebben of een catio. Er bestaan geen ‘rustige straten’, veilige wijken. Mizi Rose leefde in veilige omstandigheden en dat moet echt zo blijven.

Wie gaat haar een kans geven? Bent u dat? – Graag onderzoeken we dat. Een startpunt is om even de adoptieprocedure te lezen.

Als die voorwaarden u iets lijken of u heeft vragen …. alstublieft aarzel niet ons te contacteren. Met alle soorten van genoegen helpen we u zo snel mogelijk verder.

Eigenlijk niet op zoek naar een kat nu? Begrijpelijk. Het moet passen in uw situatie. Geen impulsbeslissing. Maar misschien kent u wel iemand in uw omgeving die wel op zoek is naar een vriendje? – Delen is lief!

april 2023
Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN