Crystal

Dit is een bevestigde kat

april 2021 – Crystal op straat

2 april 2021. – Zoals zovele keren eerder was er een bericht in de Safe Haven Egypte Facebook-groep over een kat in nood op straat.

Een verzoek voor hulp om deze blinde zwangere poes te redden. Er kwamen 92 reacties op. De middelen werden gevonden. Een sponsor gaf haar de naam Crystal.

Crystal kwam wonen in Haven. En beviel van haar 3 babies. Zij was een goede mama.

We zijn nu 2-jaar en half jaar later. Crystal woont nog steeds in Haven. En wacht geduldig op adoptie.

Het leven was hard voor Crystal. Dat heeft sporen achtergelaten. Fysiek en mentaal. Zij verloor één oog dat operatief verwijderd is. Het resterende oog is blind.

Een mogelijke adopteerder van Crystal zal geduldig moeten zijn met haar. Crystal is zeker geen ‘wilde kat’. Zij zal zich niet verstoppen, wegkruipen voor haar mens. Zij is niet agressief. Maar zij is wel ‘verlegen’.

Crystal heeft het moeilijk met aanraken. Het duurde lang alvorens Crystal Koky wou toelaten haar te aaien. – De adopteerder zal geduldig moeten zijn met Crystal.

April 2022

Crystal is goed met andere katten. Dat maakt dat het een optie is om naast Crystal ook een andere kat te adopteren. Eentje die wel socialer is.

Zoals alle katten van Haven is Crystal onvruchtbaar gemaakt. Zij weet hoe een kattenbak werkt. Heeft haar vaccinaties ontvangen, is gechipt …

En wanneer zij haar mens gevonden heeft zal zij reizen met alle vereiste documenten.

Crystal is een blinde kat. Dat is gelukkig niet iets om zich ongerust over te maken. Blinde katten kunnen zeer goed zich aanpassen, wat Chrystal heeft gedaan. Probeer gewoon niet te veel zaken te verplaatsen, zeker in het begin, of in de weg te zetten.

Het is evident maar het moet uitgeschreven worden; Crystal kan onder geen enkele voorwaarde vrij buiten gelaten worden. – Binnenhuiskat. Kattenren. Zeer goed afgesloten tuin met professionele kattenafsluiting. – Zo moet het zijn.

Wie overweegt Crystal te adopteren bekijk dan eens onze adoptieprocedure. – En – alstublieft – aarzel niet ons te contacteren bij vragen.

april 2022
augustus 2023
Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN