Cocopuff

Deze kat is teruggetrokken van adoptiebeschikbaarheid

Augustus 2021

Haven heeft meer dan 250 katten. Van sommige katten is hun hele geschiedenis duidelijk vanaf het punt dat ze op straat zijn gevonden, uit het raam van hun voormalige eigenaar zijn gevallen of iemand ze is komen dumpen bij Haven.

Van Cocopuff is dat niet zo duidelijk. De vroegste vermelding van Cocopuff is van augustus 2021. Zij zat toen in Haven en zat in de groep waarvoor er een oproep was voor sponsoring om de sterilisatie te betalen.

Meest waarschijnlijk is Cocopuff zoals zovelen als zwaar geïnfecteerd kitten gevonden op straat en binnengebracht bij Haven.

Infecties aan de ogen van kittens komt vaak voor. Soms kan de medicatie ze redden. Soms niet. Cocopuff heeft haar ogen verloren. De ogen zijn verwijderd. Dit trauma heeft haar er niet onder gekregen.

Cocopuff is een heel vriendelijk meisje. Zij kan heel wat affectie geven. Zij zal dankbaar aaien aanvaarden. Ook blinde katten – zoals Cocopuff – weten perfect hoe de kattenbak te gebruiken.

Zij zit samen met heel veel andere katten in Haven. En eigenlijk zou zij het beter doen ergens waar het wat rustiger is, minder druk. Zij kan zeker met andere katten gehouden worden maar niet te veel.

We vermoeden dat Cocopuff iets van een 2 jaar en half oud is. Zij verblijft reeds 2 jaar in Haven dus het is echt wel tijd voor Cocopuff om op reis te gaan.

Zij is onvruchtbaar gemaakt, heeft ontwormingskuren gekregen, vaccinatie tegen de meest voorkomende kattenziekten. En zij zal reizen met het negatief certificaat van de test voor rabiës.

Sommige mensen denken dat zwarte katten ongeluk brengen maar niets is minder waar. Wie wil elkaars leven verbeteren door Cocopuff op te nemen in uw gezin?

Dat kan na het voltooien van de adoptieprocedure. Er is een gesprek met de adoptant en een bijdrage te betalen.

Wie vragen heeft aarzel niet een bericht te sturen om te zien wat mogelijk is.

Noot over de foto’s: onderstaande foto is de beste beschikbaar, voor de operatie aan de ogen. De meest recente foto is helemaal onderaan met verwijderde ogen.

Januari 2022
Juni 2022
Augustus 2023
Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN