Lucy

Dit is een geadopteerde kat

Dit meisje is nog een langdurige bewoner van de Haven die tot nu toe over het hoofd is gezien voor adoptie.

Juni 2021

Maak kennis met Lucy. Het was eind juni 2021 toen Koky voor het eerst een bericht kreeg over een blind katje, alleen, op straat. Ze kon regelen dat de kleine kat naar de Haven werd gebracht en daar is ze sindsdien gebleven.

Lucy is op het moment van dit schrijven naar schatting iets ouder dan twee jaar. Haar ogen hoefden niet verwijderd te worden, maar het enige wat ze ziet zijn schaduwen.

Zij is een zachtaardige kat, vriendelijk en goedaardig. Lucy doet het goed met andere katten en met katvriendelijke honden. Ze heeft het soort temperament dat goed zou passen in rustigere huishoudens, waaronder die met respectvolle, zachtaardige kinderen.

Meest recente foto van Lucy

Met uitzondering van een paar maanden voordat ze bij ons asiel aankwam, heeft Lucy altijd de veiligheid van de Haven gekend, inclusief de volledig omheinde tuin.

Zij heeft dit soort bescherming nodig in haar nieuwe huis, ofwel als een volledig binnenhuis katje of met een catio of volledig kat-veilige tuin met speciale omheining.

Lucy is gesteriliseerd en gechipt. Ze is ook ingeënt tegen hondsdolheid (met de vereiste bloedtest) en heeft haar standaard kattenvaccins gehad.

Zou jij ons mooie, vriendelijk meisje een voor altijd thuis willen geven? Ze is klaar om te reizen en dat is ze al een hele tijd.

Als je Lucy een thuis wilt bieden kijk dan eens naar onze adoptieprocedure. En aarzel niet ons te contacteren.

Als u op dit moment niet in de positie bent om te adopteren, wilt u ons dan helpen door Lucy’s profiel te delen? (deelopties onderaan dit bericht)

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN