Bob

Een twee jaar geleden heeft Bob zijn weg gevonden naar Haven als jongvolwassen kat. Zoals zo vaak voorkomt bij straatkatten had Bob geïnfecteerde ogen. Zo’n kat is kansloos om op straat te overleven.

Het was niet mogelijk om de ogen van Bob te redden. Bob zelf redden is wel gelukt. Hij is gezond en zijn oogholten zijn gesloten. Bob is een Egyptische Mau uit Egypte zelf.


“Ik ben Bob. Blinde Bob.Veel mensen denken dat blinde katten speciale zorgen nodig hebben maar dat is niet zo. Elke dag denk ik dat misschien vandaag ik geadopteerd ga worden. Ik wacht al twee jaar in Haven op adoptie. Ik ben drie jaar. Ik ben een van de oudste katten in Haven. Ik ben bang niemand mij wil. Koky zegt dat ik een goede kat ben en wie mij zou adopteren veel geluk zou hebben mij te krijgen.”

Bob via proxy door Koky

Bob is een lieve aanhankelijke jongen die graag achter je aan loopt. Hij wordt graag gedragen. Hij is ook een fan van knuffelen.

Net als al onze katten is Bob onvruchtbaar gemaakt, gechipt, gevaccineerd tegen hondsdolheid (met zijn originele laboratoriumtestcertificaat) en ook tegen standaard kattenziektes. Hij is zindelijk.

Gezien zijn zachtaardige en vriendelijke karakter verwachten we dat Bob goed zal passen in de meeste huishoudens, inclusief die met respectvolle kinderen. Hij zou het ook goed moeten doen in huizen met andere katten en een kat-vriendelijke hond, mits de juiste introducties worden gedaan. Bob is een lieve jongen die zich niet zal laten beperken door zijn handicap.

Houd er rekening mee dat Bob een binnenhuiskat moet zijn. Wat we hopen evident is. Naar uit gaan kan enkel in een volledig katveilige tuin (met de speciale omheining) of een kattenren.

Als je interesse hebt om Bob een thuis te bieden bekijk dan onze adoptieprocedure. Als je vragen hebt contacteer ons dan.

We doen ons best om binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN