Bluebell

Begin maart 2022 bracht een groep jonge kinderen dit lieve meisje naar de Haven. Ze vonden haar wegrennend en verstopt voor een groep straathonden, doodsbang dat ze haar pijn zouden doen. Het was hartverwarmend om te zien hoe een groep kinderen samenkwam om een dier in nood te helpen, dus Koky voldeed graag aan hun verzoek om het bange meisje in de veiligheid van de Haven te brengen.

Ze kreeg de naam Bluebell en is opgebloeid tijdens haar verblijf bij ons. Ze is een vriendelijke, gezonde meid. Ze houdt van menselijk gezelschap en schiet goed op met de andere kittens in de Haven. Ze is een prachtige kat en we schatten haar tussen de 2-3 jaar oud.

Net als al onze katten is Bluebell gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd tegen hondsdolheid (met haar originele laboratoriumtestcertificaat) en ook tegen standaard kattenziektes. Ze is zindelijk.

Gezien haar zachtaardige en vriendelijke karakter verwachten we dat Bluebell goed zal passen in de meeste huishoudens, inclusief die met respectvolle kinderen. Ze zou het ook goed moeten doen in huizen met andere katten en een kat-vriendelijke hond, mits de juiste introducties worden gedaan. Bluebell is zo’n prachtige en vriendelijke kat – we kunnen niet geloven dat ze nog niet geadopteerd is!

Houd er rekening mee dat Bluebell een binnenhuiskat moet zijn. Of als ze naar buiten mag, alleen in een volledig katveilige tuin (met de speciale omheining) of een kattenren.

Bluebell heeft het grootste deel van haar leven in volledige veiligheid geleefd. We willen ervoor zorgen dat dit niveau van veiligheid gehandhaafd blijft. Ze zal niet begrijpen dat voertuigen een direct gevaar vormen.

Wij zijn van mening dat katten een gelukkig en voldaan leven kunnen leiden als binnenkatten, zolang ze de juiste mate van spelen, stimulatie, één-op-één tijd, enz. krijgen. Ons team kan je advies geven over het inrichten van je huis met katten.

Als je interesse hebt om Bluebell een thuis te bieden bekijk dan onze adoptieprocedure. Als je vragen hebt contacteer ons dan.

Ikzelf of een ander lid van ons vrijwillige Admin team zal hun best doen om binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN