Ariadne

Einde maart 2023 bereikte een bericht van een zwaar geïnfecteerde kat in een lokale Facebookgroep van lokale katten die in uiterste nood zitten Koky, de uitbaatster van Safe Haven Egypt.

Alhoewel Haven nog steeds boven capaciteit was en is kreeg die naamloze kat een plek. We konden haar ogen niet redden maar wel de kat, water zeker niet steeds lukt.

Haar sponsor gaf haar de naam Ariadne en het gaat heel goed met haar. De ogen zijn verwijderd en gesloten. Ze is onvruchtbaar gemaakt, heeft al haar vaccinaties gekregen. Gaat op de kattenbak. Ze is goed met andere dieren zoals katten en katvriendelijke honden.

Ariadne is een kalme poes die het goed zal doen met kinderen. Naar inschatting is Ariadne een twee jaar oud.

Een blinde poos is technisch gezien een gehandicapte kat. Maar dat weet Ariadne niet. Die zijn op en top gewoon kat. En zijn in veel gevallen extra aanhankelijk. Het is echt niet iets om zich ongerust voor te maken.

Alle SHE-katten moeten binnenhuis gehouden worden. Of in in zeer goed afgesloten tuin of in een kattenren. Er is ooit al een blinde geadopteerde kat op straat aangetroffen. Dat willen we echt niet meemaken.

Daarom is er voor kandidaat-adopteerders een persoonlijke gesprek via een video-call om te onderzoeken of de kat, kandidaat en verwachtingen met elkaar overeenkomen.

Zie onze pagina over onze adoptieprocedure als u denkt ‘Ja, misschien … zou ik Ariadne een plek kunnen geven bij mij thuis?’

Bij vragen …alstublieft stel ze. Aarzel niet. U gaat zeker niet storen.

Of misschien denkt u … neen, niet bij mij…… maar ik weet dat X een kat zoekt . Graag dit delen in uw kennissenkring.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN