Azizi

Koky en het lokale team gaan dagelijks om met zoveel hartzeer, waarvan veel niet wordt getoond aan SHE-supporters. Het is moeilijk te bevatten hoe ze in staat zijn om door te gaan, om te blijven helpen waar en wanneer mogelijk. Maar zo af en toe is er een klein wonder – een herinnering dat er soms positieve dingen kunnen voortkomen uit de moeilijkste of meest erbarmelijke situaties.

Azizi vrij kort na aankomst na aankomst in Haven

Maak kennis met een van die kleine wondertjes. Azizi werd eind februari/begin maart 2023 geboren en vervolgens prompt door mensen weggegooid – letterlijk in de vuilnisbak gegooid, samen met zijn broertjes en zusjes. Koky vond hem in de vuilnisbak. Helaas was hij de enige van de kleine kittens die nog in leven was.

Met zo’n jonge baby (ogen nog dicht) is de overlevingskans niet erg groot. Maar Azizi heeft een sterke geest, een wil om te overleven. Hij accepteerde de flesvoeding heel goed en tegen de tijd dat hij zijn oogjes opende stond hij te popelen om nieuwe vriendjes te maken en op ontdekkingstocht te gaan.

Koky is de enige moeder die dit jong ooit heeft gekend. Azizi is een vriendelijke, nieuwsgierige en extraverte kat die bezoekers altijd begroet als ze bij Koky thuis komen. Hij is opgegroeid met andere katten, dus we verwachten dat hij het prima zou doen in een omgeving met meerdere katten. Hij zou het ook goed moeten doen met respectvolle kinderen.

Als jong kitten heeft Azizi veel aandacht en speeltijd nodig. Aangezien hij als kleine baby is gered, heeft hij alleen veiligheid gekend.

Azizi mag onder geen beding loslopen, zelfs niet in een rustige woonwijk. Zoals veel van onze katten begrijpt hij het gevaar van voertuigen niet en zal hij dat ook niet begrijpen. We willen dat hij een lang, gelukkig en veilig leven heeft. Azizi moet een binnenkatje zijn, maar een catio is prima of naar buiten gaan in een volledig katveilige tuin (met de speciale omheining) zou welkom zijn. Sommige van onze adoptanten die geen katveilige buitenruimte hebben hebben hun katten met succes leren met een harnas aan de leiband leren lopen. Dat is dus ook een mogelijkheid.

Dat gezegd hebbende, geloven wij dat katten binnenshuis een voldaan en gelukkig leven kunnen leiden met de juiste mate van aandacht, stimulatie en betrokkenheid.

Als kitten heeft Azizi dagelijks speeltijd nodig.

Azizi is zindelijk, gecastreerd, gechipt en heeft zijn vaccinaties gehad, inclusief rabiës. Hij reist met zijn originele testcertificaat voor rabiës en zijn vaccinatiedossier.

Als je geïnteresseerd bent om Azizi een thuis voor altijd te bieden kijk dan eens naar onze adoptieprocedure.

Aarzel niet ons te contacteren. We doen ons best om binnen een dag contact met u op te nemen.

en_GBEN