Walshie

Dit is een geadopteerde kat

Ze zeggen “3de keer is scheepsrecht”. We hopen echt dat dit het geval is voor onze knappe roodharige jongen Walshie. Buiten zijn schuld om heeft Walshie een tweede aanbod voor adoptie geannuleerd gekregen en is hij terug in een situatie waarin hij een thuis voor altijd moet zien te vinden.

Walshie in mei 2022 toen hij is opgepikt door Koky

Walshie wordt geschat op ongeveer 1 1/4 jaar oud op het moment van dit schrijven.

Hij is in de Haven sinds eind mei 2022, toen hij werd gered als een kitten. Koky had ‘s avonds een ongeplande, dringende reis naar het vliegveld en kwam deze jongen toevallig tegen op de top van een brug op de snelweg. Hoe hij had weten te voorkomen dat hij werd aangereden door een auto was een wonder op zich.

Ondanks dat ze andere bestuurders een beetje boos maakte, slaagde Koky erin om de auto aan de kant te zetten, haastte ze zich naar buiten om het kitten te pakken en ging ze met hem terug naar de auto. Hij was zwak door gebrek aan voedsel en vooral water en dronk het grootste deel van Koky’s waterfles toen die hem werd aangeboden.

Vandaag is hij een gezonde jonge kat. Een zachtaardige jongen en erg vriendelijk. We verwachten dat hij goed zal passen in de meeste huishoudens, inclusief die met andere katten, af en toe een katvriendelijke hond en ook respectvolle kinderen.

Mei 2023

Walshie is zindelijk, gecastreerd, gechipt en heeft zijn vaccinaties gehad, inclusief rabiës. Hij reist met zijn originele bloedtestcertificaat voor rabiës en zijn vaccinatiedossier. Hij is klaar om te reizen en kan naar het Verenigd Koninkrijk, heel Europa, de VS of Canada komen.

Houd er rekening mee dat Walshie een binnenhuiskat moet zijn, of als hij naar buiten mag, in een volledig katveilige tuin (met de speciale omheining) of een kattenren. ( Catio )

Hij heeft het grootste deel van zijn leven in volledige veiligheid geleefd en we willen ervoor zorgen dat dit niveau van veiligheid gehandhaafd blijft. Hij zal niet begrijpen dat voertuigen een direct gevaar vormen, vooral niet nadat hij gered is van de top van een brug waar hij hoogstwaarschijnlijk dood had kunnen gaan.

Wij zijn van mening dat katten een gelukkig en voldaan leven kunnen leiden als binnenkat. Dit zolang ze de juiste mate van spel, stimulatie, één-op-één tijd, etc. krijgen.

Als je geïnteresseerd bent om Walshie een thuis te bieden kijk dan eens naar onze adoptieprocedure.

Stuur zeker bericht als je vragen hebt of zich kandidaat wenst te stellen om Welshie te adopteren. We doen ons best om binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Als u op dit moment niet geïnteresseerd bent in adoptie, zouden we dan uw hulp kunnen vragen door zijn profiel in andere groepen te delen?

Bedankt voor je voortdurende steun aan de Haven en onze katten!

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN