Dizzi

Dit is een bevestigde kat

Dizi bij binnenkomst Haven

In augustus 2021 hoorde Koky over de benarde situatie van een verlamde moederpoes en haar vier zeer kleine kittens. Hoewel de Haven behoorlijk vol was, stemde ze ermee in om ze op te nemen, omdat ze weinig tot geen kans op overleven zouden hebben gehad als ze op straat waren achtergelaten.

Eén van die vier was een zwart/witte jongen genaamd Dizzy.

Hij is nu een 2,5 jaar. Dizzy is uitgegroeid tot een lieve volwassen kat met veel genegenheid. Bezoekers van de Haven beschrijven hem als “goedaardig” en “liefdevol”. Hij is geen “in-your-face” kat, maar als je een vriendelijk mens lijkt en je hebt een lege schoot, dan heb je Dizzy al snel als gezelschap. Hij is goed gezelschap en zal je graag volgen om te zien wat je van plan bent (als dat niet het geven van liefde is, natuurlijk).

Dizzy heeft een moeilijke start in het leven gehad. Naast het verhaal over hoe hij werd gevonden, kreeg hij al snel te maken met het feit dat hij een klein kitten was zonder moeder. Zijn verlamde moeder, Sokra, deed haar uiterste best met haar vier kleintjes. Wetende dat ze veilig waren, dat ze oud genoeg waren om zelf te eten, stierf Sokra eind september 2021.

We willen onze belofte aan Sokra nakomen om liefdevolle huizen te vinden voor al haar baby’s. Dus laten we er een vinden voor Dizzy.

Hij is gecastreerd, gechipt en zindelijk. Hij heeft zijn reguliere inentingen gehad naast het rabiësvaccin. Als hij naar zijn nieuwe huis reist, vliegt hij mee met zijn vaccinatiedossier en zijn certificaat van een door de EU of het VK erkend laboratorium met de resultaten van zijn bloedtest op rabiës, zoals vereist. Wij verwachten dat Dizzy het goed zal doen in de meeste huishoudens, ook die met respectvolle kinderen.

Deze jongen heeft echt alleen de veiligheid van de Haven als zijn thuis gekend. Dizzy moet een binnenhuiskat zijn, of als hij naar buiten mag, moet dat met een volledig katveilige tuin zijn (met de speciale omheining) of een catio. In geen geval mag hij buiten rondlopen of in een tuin die niet katveilig is. We zijn hem (en zijn moeder) zijn veiligheid en zekerheid verschuldigd. Sommige van onze adoptanten hebben met succes hun SHE katten getuigd/geleid.

Dizzi rechts, zijn zus links ook beschikbaar voor adoptie

Als u geraakt bent door Dizzy’s verhaal of hoe knap hij is, of als u het idee van een schootkat leuk vindt, waarom overweegt u dan niet deze mooie jongen?

Aangezien Dizzy nog nooit eigen mensen heeft gehad, verwachten we dat hij een hechte band zal krijgen met zijn adoptant/gezin. Al onze adopties zijn onderhevig aan een succesvolle homecheck (gedaan via video call) en een adoptiebijdrage. Zie Hoe verloopt de adoptieprocedure bij SHE?

Als u wilt aanbieden om Dizzy te adopteren of meer wilt weten over onze adoptieprocedure in het algemeen neen dan Contact op. Ikzelf of een ander lid van ons vrijwillige Admin-team zal ons best doen om u binnen 24 uur te antwoorden.

december 2023
september 2023
september 2023
september 2023
september 2023
september 2023
september 2023
Dizi , KIng of the Cat Food – december 2023
Dizzi rechts, zijn zus links
Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN