Adrian

Begin januari zag Koky, de uitbaatster van Safe Haven Egypt een lokaal bericht op Facebook passeren met een foto van een heel triestig katje.

Dit was die foto;

Foto van Adrian op Facebook toen die op straat was in Caïro die Koky raakte

Koky had al heel veel triestige situaties gezien. Maar dat raakte haar toch extra op een of andere wijze. Het lukte om te achterhalen waar die foto gemaakt was, waar deze kat zat. En Koky slaagde er in deze vinden in naar de Haven te brengen.

Een zielig hoopje kat kan er snel beter uitzien na warmte, eten, liefde en veiligheid.

Adrian is dus nu in Haven sinds begin januari en is niet niet klaar over te reizen indien er een adopteerder gevonden zou worden. Maar dat zal hij wel zijn tegen halverwege juni. Aangezien een adopteerder vinden niet zo eenvoudig is en sowieso het adoptieproces ook enige tijd zal vragen willen we toch al Adrian voorstellen.

Op dit moment ziet Adrian er zo uit;

U kunt zien; dat is al heel wat anders dan in de eerste foto. Hij is een mooie kat geworden met halflanghaar en interessante mix van wit met wat bruin ertussen van haarkleur.

Tegen wanneer Adrian klaar is om te reizen, dus voorzien omstreeks midden juni, zal hij volledig in orde zijn met zijn vaccinaties, gechipt zijn, zijn papieren hebben. En gecastreerd zijn.

Alle SHE-katten krijgen liefde en persoonlijke aandacht en zijn dus gesocialiseerd met mensen. Soms komen er ook buurtkinderen de katten bezoeken in Safe Haven Egyt. Er lopen ook katvriendelijke honden tussen de vele katten.

Deze ‘rescue’ in de meest letterlijke betekenis van het woord kan enkel geplaatst worden in een veilig thuis. Adrian kan enkel geplaatst worden als binnenkat. Buitenkomen kan enkel via een catio of een zeer goed afgesloten tuin.

Wil je deze lieve jongen een thuis geven? Lees dan eens de adoptieprocedure van SHE. Waar u leest over de ‘home check’ en de adoptiebijdrage.

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen of voor kandidaatstelling als adopteerder van Adrian.

Indien Adrian niet iets voor u is maar misschien mensen in uw kenniskring kunt u ons ook helpen door dit profiel te delen uw sociale cirkel.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN