Treasure

Dit is een geadopteerde kat

Elke kat is bijzonder, maar we willen u graag voorstellen aan een vriendelijke en lieve jongedame die echt onze Treasure is, want zo heet ze.

Mei 2021, foto bij aankomst Haven

Gered in mei 2021 als een klein weeskitten, blind aan één oog, heeft Treasure sindsdien haar leven geleefd in de Haven. Nu ongeveer drie jaar oud, is ze een favoriet van zowel het Haven-team als de bezoekers.

Misschien is het het beste om een jarenlange SHE-supporter en adoptant ons in haar woorden over Treasure te laten vertellen, van haar recente bezoek aan Caïro en de Haven in november 2022.

Eén ding dat ik het liefste zou willen is een adoptieaanbod voor Treasure.

Treasure is heerlijk aanhankelijk en is bij elk bezoek naar me toe gekomen en heeft op mijn schoot gezeten, me geknuffeld en me laten zien hoe liefdevol ze is. Sommige van de andere katten zijn jaloers en geven haar een mep, maar ze komt terug als ze weg zijn en geeft me meer knuffels. Ze is blind aan één oog maar verder gezond en geniet van lekkernijen!

Treasure schiet goed op met de andere katten in de Haven, evenals met onze honden. We verwachten dat ze goed zal integreren in de meeste huishoudens, ook die met respectvolle kinderen. Ze is zindelijk en volledig voorbereid op reizen. Zo heeft ze haar rabiësvaccinatie gehad (en de vereiste laboratoriumtest), haar standaard kattenvaccinaties, en is ze gesteriliseerd en gechipt.

U zult merken dat ze beide ogen heeft, maar met slechts één ervan kan zij zien.

Let op: Treasure moet een binnenhuis/kat zijn, of als ze naar buiten mag, alleen in een volledig katveilige tuin (met de speciale omheining) of een catio. Treasure heeft sinds ze een klein kitten was in alle veiligheid geleefd en we willen ervoor zorgen dat dit niveau van veiligheid gehandhaafd blijft, vooral gezien haar gezichtsvermogen.

Bent u op zoek naar een lieve schootkat voor gezelschap? Overweeg dan onze schat.

Alle aanbiedingen van adoptie zijn onderworpen aan een adoptievergoeding plus dus een succesvolle homecheck, uitgevoerd via video call. Zie Hoe verloopt de adoptieprocedure bij SHE?

Als u geïnteresseerd bent in het aanbieden van een thuis aan Treasure of meer wilt weten contacteer dan lokale vrijwilliger Walter. We zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen.

Als u nu niet geïnteresseerd bent in adoptie, overweeg dan alstublieft om deze informatie over Treasure te delen waar u kunt of hierover te vertellen tegen kennissen die een kat zoeken.

Foto van augustus 2023
Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN