Molly

Molly toen ze bij Koky thuis verbleef

Dit lieve meisje heet Molly. Ze werd aanvankelijk gevonden door Koky, die onder haar huis woonde nadat ze was achtergelaten door haar eigenaar. Van daaruit werd ze door Koky opgevangen totdat ze haar vaccinaties had gekregen, waarna ze naar de Haven verhuisde.

Molly wordt geschat op iets ouder dan een jaar. Naarmate ze gegroeid is, is haar vacht wat pluiziger geworden. Kijk eens naar haar geweldige staart op enkele van de recentere foto’s! Dit jonge meisje houdt van menselijk gezelschap en we verwachten dat ze zich bij de juiste adoptant(en) als een gezellige schootkat zal vestigen.

Wat een mooie staart heb je Molly!

Molly is ook gewend aan katten en een katvriendelijke hond. Ze is gesteriliseerd en ingeënt tegen hondsdolheid en andere veel voorkomende kattenziektes. Als ze naar haar toekomstige huis reist, vliegt ze met haar originele laboratoriumcertificaat dat haar rabiëstiter/vaccinatieresultaten bevestigt.

Wij testen niet routinematig op FIV/FeLV (tenzij de kat symptomen vertoont), maar doen dit graag voor haar adoptant tegen onze kosten, die £15 of het plaatselijke equivalent bedragen.

Molly moet een binnen- of huiskat zijn, of als ze naar buiten mag, in een volledig katveilige tuin (met de speciale omheining) of een catio. Molly heeft het overgrote deel van haar leven in alle veiligheid geleefd en we willen ervoor zorgen dat dit niveau van veiligheid gehandhaafd blijft. Ze heeft geen straatgevoel en begrijpt niet dat voertuigen een gevaar vormen. Daarom mag ze niet in een situatie terechtkomen waarin ze vrij kan rondlopen.

Als u geïnteresseerd bent om Molly een thuis te bieden, of meer wilt weten over onze adoptieprocedure bekijk dan even de pagina over de adoptieprocedure bij SHE.

Bij vragen aarzel niet om lokale vrijwilliger Walter te contacteren (Nederlands) of Holly (Engels, Frans) van het SHE-admin team via de oorspronkelijk FB-adoptie aankondiging van over Molly van Safe Haven Egypt.

Als u niet geïnteresseerd bent in adoptie op dit moment, zouden we dan uw hulp kunnen vragen door haar profiel te delen in andere groepen? Bedankt voor uw voortdurende steun aan de Haven en onze katten!

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN