James

Update: zondag 13/02 – James heeft een adoptievoorstel!

‘De doos’ waarvan sprake

Van Safe Haven Egypt. Koky is de uitbaatster van SHE

Sommige van onze supporters kennen James misschien als een van de kleine baby’s die in april 2021 in een doos werd gevonden, niet meer dan een paar weken oud. The Haven nam de kittens op en gelukkig nam zogende moeder Jasmine de kittens op alsof het haar eigen kittens waren.

Vandaag is James iets meer dan een jaar oud en op zoek naar zijn eigen, voor altijd thuis. Volgens Koky houdt James van drie dingen: eten, slapen en spelen (als hij wakker is), en niet noodzakelijkerwijs in die volgorde!

Hij is een erg aardige jongen en we verwachten dat hij goed zou passen in de meeste huishoudens, inclusief die met andere katachtigen, een katvriendelijke hond en respectvolle kinderen.

James (wie anders?)

James is een lieve kat en we verwachten dat hij een hechte band zal krijgen met zijn adoptant.
Het is belangrijk om te onthouden dat de Haven het enige huis is dat James nooit heeft. Omdat hij binnen deze veiligheid heeft geleefd, is het absoluut noodzakelijk dat James als binnenkat/huiskat wordt gehouden. Als je een volledig katveilige tuin hebt (met het speciale hekwerk) of een catio, dan zou dat ook heerlijk zijn voor James.

Maar onder geen beding mag hij buiten vrij rondlopen, aangezien hij geen ervaring of vertrouwdheid heeft met straten, voertuigen, enz. Hij is een slimme kat en kan ook een kandidaat zijn om aan de leiband te leren lopen.

James is gechipt, gecastreerd, ingeënt tegen standaard kattenziekten en hondsdolheid, en als hij op reis gaat, zal hij dat doen met zijn certificaat van het laboratorium dat zijn hondsdolheidsbloedtest bevestigt. Alle adoptieaanbiedingen zijn onderworpen aan een succesvolle homecheck en een adoptievergoeding van £195 of het lokale equivalent. (= momenteel +/- €220,50)

Bij vragen over Safe Haven Egypt verken deze website en contacteer mij gerust.

Voor wie ‘verkocht’ is en over wil gaan tot een (bijna) adoptievoorstel contacteer Holly Davidson via het originele Facebookbericht van James bij Safe Haven Egypt.

https://www.facebook.com/groups/safehavenegyptcatsforadoption/posts/3251084131832510/

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN