Pudding

Pudding

Dit lieve en vriendelijke kortharige meisje is nu tussen de één en twee jaar oud. Ze was een van de drie kittens die Koky in juli 2021 buiten haar huis achtergelaten vond en staat al meer dan een jaar op onze site staat zonder een enkel adoptievoorstel.

We kennen haar geschiedenis niet of wat er met haar is gebeurd tijdens die eerste twee maanden van haar leven, of waarom of hoe ze naast Koky’s huis terechtkwam. Wat een gelukkige omstandigheden dat ze vlak bij Koky op haar poten landde!

Pudding is een speelse en vriendelijke jonge kat met prachtige ogen. Ze kan goed overweg met andere katten en kattenvriendelijke honden. We verwachten dat ze het goed zou doen in de meeste huishoudens, ook die met respectvolle kinderen. Ze heeft nog nooit haar eigen “mensen” gehad en we verwachten dat ze een hechte band zal krijgen met haar nieuwe persoon/mensen.

Net als al onze katten is Pudding gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd tegen hondsdolheid (met haar originele laboratoriumtestcertificaat) en ook tegen standaard kattenziekten. Elk aanbod van adoptie voor haar is onderworpen aan een geslaagde videohome-check en een adoptievergoeding waar alles is in inbegrepen, uitdrukkelijk ook de vlucht naar West-Europa.

Houd er rekening mee dat Pudding een binnen-/huiskat moet zijn, of, indien buiten toegestaan, in een volledig katveilige tuin (met het speciale hekwerk) of een catio. Pudding heeft het overgrote deel van haar leven in volledige veiligheid geleefd en we willen ervoor zorgen dat dit niveau van veiligheid behouden blijft. Ze zal niet begrijpen dat voertuigen een direct gevaar vormen.

Wij geloven dat katten een gelukkig, vervuld leven kunnen leiden als binnenkatten, zolang ze maar het juiste niveau van spelen, stimulatie, een-op-een tijd, enz. krijgen.

Zie origineel bericht in Facebookgroup Safe Haven Egypt – cats for adoption
https://www.facebook.com/groups/safehavenegyptcatsforadoption/posts/3194623310811926/

…. en contacteer de poster van het originele bericht voor effectieve adoptie.

Maar stuur mij gerust ook een bericht voor vragen hierover en Safe Haven Egypt.

De eerste sponsor van een kat die binnenkomt mag trouwens de naam kiezen. Dat is de reden waarom de SHE-katten soms nogal speciale namen hebben.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN