Beauty

De jonge kat werd samen met haar kittens op straat gevonden in een kartonnen doos. Het is onduidelijk of ze in de doos zijn gedumpt of dat de kat deze zelf heeft uitgekozen als plek om te bevallen. Toch is het overduidelijk dat het om een verlaten huiskat gaat, want ze is extreem goed van vertrouwen.

Een vriendelijke persoon haalde de mama en haar kittens op en bracht ze naar de Haven. Helaas heeft geen van de baby’s het gehaald.

De moederpoes overleefde, maar verloor een oog door een ernstige ontsteking. De ontsteking werd behandeld en ze werd ook ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt.

Het is voorzien dat Beauty een operatie zal ondergaan om de oogholte te sluiten om het risico van een toekomstige mogelijke infectie te voorkomen.

In de SHE gemeenschap is er een traditie: de eerste sponsor van een nieuwkomer mag een naam kiezen. Deze sponsor gaf haar de naam “Beauty”!

Beauty is nu ongeveer anderhalf jaar oud en veel meer dan een schoonheid!

Wat deze pluizige smokingkat echt een droomkat maakt, is haar karakter. Koky, de oprichter van SHE, beschrijft haar als “super, super, super vriendelijk”.

Als je naar de foto’s kijkt, zie je al Beauty’s genegenheid voor mensen in de blik van haar ene oog! Beauty is goed met iedereen, … met respectvolle kinderen, met katvriendelijke honden en met haar soortgenoten.

Wie wil ons schattige piratenmeisje een liefdevol forever home geven?

Beauty kan reizen naar de EU, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de VS. Onder bepaalde voorwaarden kan ze ook in Zwitserland geplaatst worden. Ze heeft haar vaccinatieboekje en een officieel rabiës titer certificaat bij zich.

Lees ook de informatie over onze adoptieprocedure. Als je vragen hebt aarzel niet om deze te stellen.

Reist u tussen Caïro en Amsterdam? - Of kent u iemand die dat wel gaat doen?
We kunnen uw hulp gebruiken om een kat mee te nemen als bagage. Om flight parent te zijn voor Safe Haven Egypt. (klik hier). - Contact

Elke aankoop bij zooplus via deze banner steunt dit project;

en_GBEN